Skuplja dokumenta po svetu: Depardje dobio belgijsku vozačku dozvolu

Izvor: Blic, 15.Jan.2013, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skuplja dokumenta po svetu: Depardje dobio belgijsku vozačku dozvolu

"Afera" Žerar Depadje dobila je novi epizodu, jer je poznati francuski glumac u Belgiji, gde sada ima stalno prebivalište, od tamošnjih vlasti dobio vozačku dozvolu, u trenutku kada mu preti da izgubi francusku zbog navodne vožnje skutera u pijanom stanju.

Prema pisanju belgijskog lista "Nor ekler", zvezda filma "Sirano de Beržerak" preuzeo je novi dokument lično u Nešinu, belgijskom selu gde je nedavno kupio kuću.

U znak zahvalnosti, glumac je zvaničnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << grada na poklon doneo nekoliko boca vina iz svojih vinograda.

"Da li će voziti skuter vijugavim uličicama Nešina posle aperitiva u lokalnom kafiću"? pita francuska štampa, navodeći da bi, zahvaljujući novoj dozvoli, 64-godišnji Depardje mogao da nastavi da vozi i u slučaju da mu vlasti u Parizu oduzmu francusku dozvolu zbog nedavnog udesa koji je izazvao vozeći sa tri puta većim nivoom alkohola u krvi od dozvoljenog.

Povezane vesti: Depardje: Otišao sam zbog medija, a ne poreza Depardje se ne vraća u Francusku Žerar Depardije postao Rus, a možda i Crnogorac?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Depardje dobio belgijsku vozačku dozvolu

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jan.2013

PARIZ - "Afera" Žerar Depardje dobila je novu epizodu, jer je poznati francuski glumac u Belgiji, gdje sada ima stalno prebivalište, od tamošnjih vlasti dobio vozačku dozvolu, u trenutku kada mu prijeti da izgubi francusku zbog vožnje skutera u pijanom stanju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.