Skupa igračka Mister Bina

Izvor: Mondo, 08.Feb.2013, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupa igračka Mister Bina

Glumac Rouan Etkinson za popravku svog automobila platio gotovo milion funti!

Svako ko je ikada doživeo saobraćajni udes zna koliko dugo traju i koliko su skupe popravke automobila, a iskustvo glumca Rouana Etkinsona, poznatijeg kao Mister Bin, svakako je jedno od najgorih.

Za popravku njegovog bolida Meklaren F1, veoma retkog automobila, kojeg je slupao 2011. godine, morao je da čeka više od godinu dana i plati više od 900.000 funti (1,4 miliona dolara). To je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od najskupljih popravki automobila zabeleženih u Velikoj Britaniji.

Kada se slupao automobilom, Etkinson aka Mr Bin je povredio rame, ali se brzo oporavio. Automobil je kupio 1997. godine, a platio ga je 610.000 funti.

Karoserija ovih superautomobila je od ugljeničnih vlakana, pa i najmanja ogrebotina predstavlja veliki problem za automehaničare. Uz to, deo kućišta motora je od zlata kao najboljeg provodnika toplote.

"Ovi automobili su skupi zbog materijala od kojih su napravljeni", objasnio je za Rojters stručnjak jedne osiguravajuće kuće.

On je istakao da vlasnici obično veoma paze na svoje luksuzne limuzine i voze ih svega nekoliko puta godišnje i to isljučivo po savršenim vremenskim uslovima.

Glumac je nedavno magazinu "Classic&Sports Cars" rekao da superautomobile treba voziti, a ne kriti u garaži.

"Deprimira me kada se sjajni automobili čuvaju u garaži. Zločin je ne voziti ih", rekao je on.

Poslednji Meklaren F1 koji je prodat na tržištu bio je procenjen na 3,5 miliona funti.

(MONDO - foto: AP)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mister Bin popravku Meklarena plaća 1,4 miliona dolara!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Feb.2013

Za popravku bolida Meklaren F1, kojeg je slupao 2011, Atkinson je morao da čeka više od godinu dana i plati više od 900.000 funti. Ipak, on kaže da je zločin čuvati u garaži, a ne voziti superautomobile

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.