Skup sutra je najvažnija pobuna protiv vlasti

Izvor: Danas, 23.Apr.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skup sutra je najvažnija pobuna protiv vlasti

Da ne zaboravimo otkud i zbog čega pobuna, zbog toga dolazimo u sredu, u Beograd, u Savamalu, na protest "Za grad bez fantoma na vlasti", a povodom obeležavanja tri godine od noćnog i bespravnog rušenja u Hercegovačkoj ulici. Članak Skup sutra je najvažnija pobuna protiv vlasti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest u Beogradu povodom tri godine od rušenja u kvartu Savamala

Izvor: Beta, 24.Apr.2019, 00:35

Na trogodišnjicu rušenja objekata u kvartu Savamala, u Beogradu, danas će se održati protest "Za grad bez fantoma na vlasti".Protest će početi u 18 časova ispred zgrade Geozavoda, a organizuje ga Inicijativa Ne davimo Beograd.U noći izmedju 24. i 25. aprila 2016. godine,  po okončanju parlamentarnih...

Nastavak na Beta...

Lazović: Očekujem dugu borbu protiv vlasti

Izvor: Danas, 24.Apr.2019

Na današnjem protestu "Za grad bez fantoma na vlasti" očekujemo sasvim dovoljno ljudi da se argumenti koje iznosimo i problemi na koje ukazujemo čuju i vide. Članak Lazović: Očekujem dugu borbu protiv vlasti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.