Škundrić zatezao oko ostavke?

Izvor: B92, 11.Mar.2011, 03:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škundrić "zatezao" oko ostavke?

Beograd -- Ministar energetike Petar Škundrić tvrdoglavo je odbijao da podnese ostavku, tražeći da se prethodno razreši koja ga funkcija čeka u budućnosti, piše "Blic".

Škundrić je poslednji od ministara podneo ostavku premijeru - iako su svi obavešteni da u sredu do 2 sata podnesu ostavke, on je to učinio u 9 uveče, piše "Blic".

On nije želeo da podnese ostavku, već da se u parlamentu raspravlja o njegovom razrešenju, što su u Vladi upravo želeli da izbegnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako bi skratili proceduru, navodi list.

Sve ostavke odavno su bile na stolu kod premijera Cvetkovića, a čekala se samo Škundrićeva.

Izvor "Blica” iz Vlade navodi da je Škundrić "zatezao" jer nije poznato da li će ubuduće biti ambasador u Kini ili će otići na čelnu funkciju u Elektroprivredu.

Sagovornici lista tvrde da je vladajuća koalicija trenutno bliža da mu ponudi prvu opciju.

Srbija bi u utorak mogla da dobije rekonstruisanu vladu, najavila je Slavica Đukić-Dejanović, predsednica Skupštine, koja očekuje da poslanici u ponedeljak počnu raspravu o predlogu premijera Mirka Cvetkovića o novim ministrima, da bi odluka o tome mogla da stupi na snagu u utorak.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.