Skrivene funkcije Vivo telefona: Iskoristite pun potencijal svog uređaja

Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jun.2023, 21:30

Skrivene funkcije Vivo telefona: Iskoristite pun potencijal svog uređaja

Učenje o telefonu se odvija kroz svakodnevnu upotrebu. Prva stvar koju svi urade je preuzimanje novih aplikacija, jer je to prioritet, a potom prebacivanje podataka sa starog na novi telefon. Ukoliko se odlučite za Vivo telefon, to možete lako učiniti pomoću praktične EasyShare aplikacije. Međutim, Vivo uređaji takođe dolaze sa mnogim drugim zanimljivim funkcijama koje će učiniti vaše iskustvo korišćenja Vivo telefona jedinstvenim.
Vaš Vivo telefon – vaša priča Možda >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ne obraćate previše pažnju na ponašanje vašeg zaključanog ekrana. Ipak, igranje sa podešavanjima zaključanog ekrana je deo personalizacije vašeg uređaja. U meniju Podešavanja, izborom opcije “Zaključani ekran, početni ekran i pozadina”, možete sami da odaberete kako će se slike prikazivati na zaključanom ekranu. Čak je moguće i automatsko preuzimanje novih slika za zaključani ekran, tako da ćete uvek biti iznenađeni novim prikazima.
Vivo pametni telefoni takođe imaju nekoliko načina da kontrolišete svoj telefon određenim pokretom. Možete podesiti telefon da se uključuje svaki put kada ga držite uspravno, a jednostavno približavanje telefona uhu omogućava vam da odgovorite na pozive. Takođe, u podešavanjima vašeg Vivo telefona možete pronaći simpatičnu maskotu Vigo, koja doprinosi personalizaciji i donosi dodatnu šarmantnu notu vašem telefonu.
Budite uvek u toku uz Always on režim Ako želite da budete obavešteni o propuštenim pozivima, čak i kada ne želite da otključavate vaš telefon, opcija “Always on display” je idealna za vas. Kada aktivirate ovaj režim, vaš telefon će ostati zaključan, ali će na ekranu prikazivati informacije o vremenu, datumu i preostalom nivou baterije. Takođe, možete primati obaveštenja o dolaznim porukama, e-porukama i drugim vrstama poruka. Zahvaljujući snažnoj bateriji Vivo modela, omogućeno vam je da bez problema koristite ovaj režim tokom celog radnog dana.

Vivo
Non-stop zabava bez prekida Ukoliko ste ljubitelj mobilnih igara, dobro vam je poznat onaj osećaj isfrustriranosti kada vam prelazak na sledeći nivo poremeti telefonski poziv ili notifikacija o novoj poruci. Srećom, većina Vivo telefona ima poseban režim igre koji vam omogućava potpunu kontrolu nad drugim funkcijama tokom igranja. U ovom režimu možete da blokirate pregled e-pošte i automatski odbijete dolazne telefonske pozive, što će vam omogućiti neometano uživanje u igri. Takođe, možete da iskoristite prednost sata za odbrojavanje koji će vas obavestiti kada je vreme za sledeću misiju, kako biste uvek bili spremni za akciju.
Fontovi po svačijoj meri Verovatnoća je da većina ljudi nikada nije ni pomislila na menjanje fonta na svom uređaju, međutim, u meniju Podešavanja se nalaze opcije koje vam omogućavaju da prilagodite fontove prema svojim potrebama i željama. Možete da odaberete font koji vam olakšava čitanje ili koji jednostavno odražava vaš lični stil.

Vivo
Bilo da preferirate elegantne i čitljive fontove ili nešto razigranije i kreativnije, Vivo telefoni vam pružaju mogućnost da prilagodite izgled svog ekrana onako kako vam najviše odgovara. Unesite lični pečat u svoj uređaj i uživajte u jedinstvenom vizuelnom doživljaju svog telefona, jer detalji poput fontova mogu napraviti veliku razliku u estetici i doživljaju korišćenja uređaja.
Ne lutajte u mraku Vivo telefoni nude podršku za upravljanje telefonom putem različitih pokreta. Jedna od izuzetno korisnih funkcija je mogućnost podešavanja telefona da aktivira baterijsku lampu tako što ćete telefon jednostavno protresti. Kada vam u toku noći zatreba izvor svetlosti, može biti nezgodno pronaći telefon i upaliti svetlo koristeći ekran osetljiv na dodir. Međutim, kada omogućite ovu opciju, jednostavnim pokretom možete da uključite ili isključite baterijsku lampu bez potrebe za dodirivanjem ekrana.

Vivo
Ova intuitivna funkcija vam omogućava brz i jednostavan pristup svetlu kada vam je najpotrebnije, čime vam pruža praktičnost i udobnost u svakodnevnim situacijama. Iznenadite se koliko ovaj jednostavan pokret može da unapredi vaše iskustvo korišćenja telefona i olakšati vam svakodnevne zadatke.
Iskoristite prednosti podeljenog ekrana U današnjem brzom tempu života, multitasking je postao neizostavan kako bismo efikasno obavljali više zadataka istovremeno i maksimalno iskoristili svoje vreme. Vivo uređaji vam olakšavaju ovaj proces putem opcije podeljenog ekrana, koja omogućava pokretanje više aplikacija istovremeno. Jednostavno prevucite tri prsta nagore po ekranu kako biste aktivirali ovu funkciju. Tada možete da otvorite aplikaciju za e-poštu na jednoj strani dok gledate video zapise na drugoj. Još jedna korisna opcija je slika u slici, koja omogućava pokretanje aplikacije u malom prozoru iznad aktivne aplikacije.

Vivo
Svaki novi telefon predstavlja novu priliku. Vivo nastoji da, kroz svoje uređaje, korisnicima pruži mogućnost da lako obavljaju sve svoje obaveze i dnevne poslove, istovremeno prilagođavajući uređaj njihovom ukusu i potrebama.
Kroz svoje tri serije – X, V i Y, kompanija Vivo ima za cilj pružanje besprekornog i jedinstvenog iskustva bez obzira na cenovni rang i individualne potrebe korisnika.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.