Skoro istovremeno! Drugi NAPAD MAČETOM u Evropi: Meta ovog puta - britanska KRALJICA?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2017, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skoro istovremeno! Drugi NAPAD MAČETOM u Evropi: Meta ovog puta - britanska KRALJICA?! (FOTO)

Kordoni policije blokirali kraj

Britanska policija saopštila je večeras da je jedan muškarac napao policiju ispred Bakingemske palate u centru Londona, nakon čega je uhapšen.

Metropolitenska policija je saopštila da su dva policajca zadobila lakše povrede dok su hapsili osumnjičenog, prenosi AP.

- Muškarca koji je posedovao nož su oko 20.35 sati po lokalnom vremenu zaustavili policajci ispred Bakingemske palate. Dva policajca su pritom lakše ranjena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ruku - navodi se u saopštenju, prenosi AFP.

BREAKING: Man 'armed with sword attacks police officer' outside Buckingham Palace, London https://t.co/1VZ4E0gD7P pic.twitter.com/NsR5lVW9qz

— Voice of Europe (@V_of_Europe) August 25, 2017

Nema podataka da je iko drugi uhapšen.

Na putu ispred Bakingemske palate može se videti veliki broj policijskih vozila, a Bi-Bi-Si navodi da je istraga u toku.

"Telegraf" prenosi da kraljica nije bila u Palati u trenutku kada su policajci napadnuti.

Bakingemska palata je, inače, dom kraljice Elizabete Druge, ali ona obično provodi avgust u Škotskoj, u svojoj rezidenciji u Balmoralu, sa članovima kraljevske porodice, napominje američka agencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.