Skoro 8.000 slučajeva, preminula 52 čoveka

Izvor: B92, 02.Dec.2020, 15:57

Skoro 8.000 slučajeva, preminula 52 čoveka

U poslednja 24 sata u Srbiji je zabeleženo 7.919 slučajeva koronavirusa od testiranih 22.069. Preminula su 52 čoveka.

Na respiratorima je 270 pacijenata.

Zbog teške situacije sa pandemijom koronavirusa u Srbiji najavljene su i nove mere. Ranije danas državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek rekao je da se očekuje da sutra Vlada usvoji nove mere protiv koronavirusa, a da one stupe na snagu od petka. Kako je istakao, situacija se pogoršava iz dana u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dan, a to je znak da je potrebno reagovati, jer je očigledno da postojeće mere nisu dale željene rezultate.

Podsetimo, "Fajzer" i "Biontek" danas će predati Agenciji za lekove i medicinska sredstva neophodnu dokumentaciju za registraciju vakcine u Srbiji.

Ovo je, kako saznaje B92.net, dogovoreno juče na sastanku predstavnika ovih kompanija i državnih organa Srbije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.