Skoplje: Obijeno sedište Demokratske partije Srba

Izvor: B92, 27.Sep.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skoplje: Obijeno sedište Demokratske partije Srba

Skoplje -- U Skoplju je obijeno sedište Demokratske partije Srba (DPS) u Makedoniji, javili su danas lokalni mediji.

Nepoznate osobe su noćas upale u štab DPS i preturali po partijskim dokumentima, ali se još ne zna da li je nešto ukradeno, navela je agencija Makfaks.

DPS je deo koalicije Za bolju Makedoniju koju predvodi VMRO DPMNE Nikole Gruevskog, u kojoj učestvuje s nekoliko odborničkih mesta na listama kadidata za lokalne izbore i jednim kadidatom za gradonačelnika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Predsednik DPS u Makedoniji Ivan Stojiljković je ocenio da se se radi o pokušaju političkog pritiska i zastrašivanja članstva.

DPS je jedna od stranka koja okuplja etničke Srbe u Makedoniji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Skoplju obijeno sedište Demokratske partije Srba u Makedoniji

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Sep.2017

U Skoplju je obijeno sedište Demokratske partije Srba (DPS) u Makedoniji, javili su danas lokalni mediji...Nepoznate osobe su noćas upale u štab DPS i preturali po partijskim dokumentima, ali se još ne zna da li je nešto ukradeno, navela je agencija Makfaks...DPS je deo koalicije Za bolju Makedoniju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.