Školska nastava u Republici Srspkoj obustavljena do 1. novembra

Izvor: B92, 25.Okt.2020, 20:24

Školska nastava u Republici Srspkoj obustavljena do 1. novembra

Nastava u osnovim i srednjim školama u Republici Srpskoj obustavlja se do 1. novembra radi preventivnog djelovanja i sprečavanja širenja koronavirusa

Ministarka obrazovanja i kulture Natalija Trivić je napomenula da u školama nema širenja virusa.

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić rekao je da je u periodu od 16. do 22. oktobra u Republici Srpskoj značajno pogoršana epidemiološka situacija, prenosi Glas Srpske.

On je istakao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << političkim partijama preporučeno da ne održavaju skupove do 1. novembra, a da pravosuđe razmatra prioritetne predmete, prvenstveno koji se odnose na zaštitu zdravlja stanovnika.

Šeranić je dodao da se stopa smrtnosti nije značajno menjala, ali ti podaci kasne u odnosu na broj zaraženih.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Republika Srpska zbog korone obustavlja nastavu u školama

Izvor: Radio 021, 25.Okt.2020

Nastava u osnovim i srednjim školama u Republici Srpskoj obustavlja se od ponedeljka, 26. oktobra do 1. novembra, zbog preventivnog delovanja i sprečavanja pojave širenja virusa korona, rekla je ministarka prosvete i kulture Natalija Trivić, ali je istovremeno i napomenula da u školama nema širenja...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.