Škola podvodne fotografije

Izvor: Medijski istraživački centar, 07.Maj.2011, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škola podvodne fotografije

Medijski istraživački centar i sportski klub „Konstantin veliki“ organizuju školu ronjenja i podvodne fotografije, koja počinje sa radom početkom jula meseca u Nišu.
Fotografisanje fascinantnog prizora ispod površine vode,  mnogo je  više od običnog fotografskog izazova. To podrazumeva odlično poznavanje različitih tehnika ronjenja, kao i dobro vladanje tehnikom fotografisanja koje ćete steći tokom obuke. Škola podvodne fotografije i ronjenja omogućiće vam, da sasvim bezbedno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << istražite i zabeležite nestvarni podvodni svet.
Nekada rezervisana samo za mali broj foto profesionalaca, danas podvodna fotografija postaje sve masovnija, pre svega zbog pristupačnih kompaktnih digitalnih kamera i zaštitnih kućišta za njih, neophodnih za podvodnu fotografiju.
Predvidjeno je da škola traje mesec dana sa preko 40 časova aktivnog rada. Škola podrazumeva teoretsku i praktičnu nastavu, koja će se održavati na bazenima ali i u prirodnim uslovima, na obližnjim jezerima i rekama. Za obuku u ronjenju i podvodnoj fotografiji  polaznici će koristiti savremenu opremu koju će obezbediti škola. Predvidjeni su i izleti na kojima će polaznici moći da provere svoju kreativnost i snalažljivost na terenu.
Obuku u ronjenju izvodi Bojan Stankovic, iskusni instruktor ronjenja sportskog kluba „Konstantin Veliki“, a za oblast fotografije zadužen je fotoreporter Saša Djordjević.
Polaznici koji uspešno završe školu dobiće ronilačke sertifikate , priznate svuda u svetu. Planirane su i izložbe fotografija polaznika škole, objavljivanje fotografija u medijima, druženja i razmena iskustava sa srodnim školama u regionu.
Preciznije informacije o školi i uslovima možete dobiti ako nas kontaktirate preko e-maila skola@mic.org.rs i calypsorondeming@gmail.com ili  telefonom  +38163402757 i +381638156353   

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.