Skočio sa Brankovog mosta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2012, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skočio sa Brankovog mosta

BEOGRAD -

Muškarca koji je danas oko 13 sati skočio sa Brankovog mosta u Beogradu ekipa hitne pomoći je odvezla na reanimaciju, izjavila je Tanjugu portparol te zdravstvene ustanove Nada Macura.

Macura je rekla da ne može da precizira u kakvom je stanju i koji stepen povreda je u pitanju.

Policajac na licu mesta rekao je reporteru Tanjuga da je u pitanju muška osoba, koja je skočila sa Brankovog mosta, ali da ne zna da li je preživeo skok.

Prema njegovim rečima, povređeni muškarac je kolima hitne pomoći odvezen ka Urgentnom centru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skočio sa Brankovog mosta

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2012

BEOGRAD - Muškarca koji je danas oko 13 sati skočio sa Brankovog mosta u Beogradu ekipa hitne pomoći je odvezla na reanimaciju, izjavila je portparol te zdravstvene ustanove Nada Macura.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dva muškarca danas skočila sa Brankovog mosta

Izvor: Kurir, 24.Apr.2012

Jedna osoba bacila se oko 13 sati, a druga večeras oko 18 časova..BEOGRAD - Večeras, nešto posle 18 časova jedan muškarac skočio je sa Brankovog mosta u Savu, a ekipe Hitne pomoći konstatovale su smrt na licu mesta, rekla je Tanjugu portparol te zdravstvene ustanove Nada Macura...Ona je navela...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.