Skočivši sa cisterne upao u otvoren šaht

Izvor: N1 televizija, 21.Nov.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skočivši sa cisterne upao u otvoren šaht

Vozač cisterne povređen je na benzinskoj pumpi u Nišu nakon što je skočio sa cisterne i nije primetio da je šaht otvoren pa je upao u njega, rečeno je agenciji Beta.

"Vozač je zadobio povredu grudnog koša i prebačen je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje", kazali su agenciji Beta u niškoj Hitnoj pomoći.

Prema rečima lekara, muškarac je zbrinut sinoć oko 21 čas.

Kako Beta nezvanično saznaje, nakon što je istočio gorivo na pumpi, vozač je skočio sa cisterne, ali zbog mraka nije video otvoreni šaht i direktno upao u njega.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Skočio sa cisterne, upao u šaht

Izvor: Mondo, 21.Nov.2018

Vozač cisterne povređen je na benzinskoj pumpi u Nišu nakon što je skočio sa cisterne i nije primetio da je šaht otvoren, već je upao u njega...Foto: MONDO/Stefan Stojanović.."Vozač je zadobio povredu grudnog koša i prebačen je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje", kazali su...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.