Sklonite se sa mog travnjaka! Premijer prekinut usred konferencije, vlasnik imanja oterao sve VIDEO

Izvor: B92, 04.Jun.2020, 14:54

"Sklonite se sa mog travnjaka!" Premijer prekinut usred konferencije, vlasnik imanja oterao sve VIDEO

Na konferenciji premijera Australije Skota Morisona vlasnik imanja na kojem se Morison obraćao zatražio je od prisutnih da se sklone s njegovog travnjaka.

Kako prenosi britanski Gardijan, Morison je na pres-konferenciji u predgrađu Gugong u Novom Južnom Velsu, između ostalog, govorio i o renoviranju domaćinstava, ali se vlasnik imanja u jednom trenutku obratio prisutnima rečima: "Možete li da se sklonite sa mog travnjaka, upravo sam ga sredio. Hajde svi!"

On se, međutim, izvinio kad je video premijera, a premijer je zamolio prisutne da se sklone sa travnjaka, što su i učinili.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INTERNET SENZACIJA: "MARŠ S MOG TRAVNJAKA!" Vlasnik imanja OTERAO australijskog premijera sa pres konferencije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020

U tom trenutku Morison je doneo jedinstvenu odluku....Premijer Australije Skot Morison je na internetu postao prava senzacija, zahvaljujući neočekivanom događaju na konferenciji za novinare...Tokom konferencije za predstavnike medija u predgrađu Gugong u Novom Južnom Velsu, premijer Autralije je,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.