Izvor: Piplmetar.rs, 01.Feb.2024, 00:30

Skine sa sebe, pa proda! Milica Dabović spojila dva biznisa, pa polugola prodaje odeću! (Šok foto)







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<


Nekadašnja košarkašica Milica Dabović se dovija na sve načine da zaradi novac za život.
Milica Dabović (Foto: Instagram/stefanovamama13) • stefanovamama13 / Instagram


Osim što prodaje polovnu garderobu, Milica se skida i na Onlifensu, sajtu za deljenje eksplicitnog sadržaja u zamenu za određenu mesečnu pretplatu.
Milica Dabović (Foto: Instagram/stefanovamama13)
Dabovićeva je sada, po svemu sudeći, rešila da spoji ova dva vida zarade, te je nove komade odeće iz svog ormana koje planira da proda predstavila na specifičan način.
Naime, nekadašnja košarkašica je pozirala u ovim odevnim komadima raskopčanim tako da se vidi da ne nosi brushalter, zbog čega je izazvala novu bujicu podeljenih komentara na Instagramu.
Milica Dabović (Foto: Instagram/stefanovamama13)
Milica Dabović je, sa druge strane, stavila tačku na emotivnu vezu sa kumom pevača Darka Lazića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „To je neizlečiva BOLEST!“ Milica Dabović dala „KORPU“ Darkovom kumu, iznela najgnusnije detalje veze (VIDEO)

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.