Skijaško trčanje na Zlatiboru

Izvor: Mondo, 29.Jan.2013, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skijaško trčanje na Zlatiboru

Staža za skijaško trčanje na Tić polju je spremna, a ljubitelji ovog sporta mogu je koristiti besplatno.

Staza na Tić polju na Zlatiboru, koja je namenjena za smučarsko trčanje, utabana je i mogu je besplatno koristiti svi ljubiteji ovog sporta, saopštila je Turistička organizacija Srbije na svom internet sajtu.

Staza je dužine tri kilometra i sastavljena od tri povezana kruga na prostoru između puta za Sirogojno i šetališta za Spomenik.

Na pešake se apeluje da ovu stazu ne koriste za pešačenje, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Smučarsko trčanje na Zlatiboru

Izvor: gDestinacija.com, 30.Jan.2013, 12:11

Staza na Tić polju koja je namenjena za smučarsko trčanje je utabana i stavljena na besplatno korišćenje svim ljubiteljima ovog sporta. Staza je dužine tri kilometra i sastavljena od tri povezana kruga na prostoru između puta za Sirogojno i šetališta … Opširnije →

Nastavak na gDestinacija.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.