Skandalozne fotografije Albanaca obišle svet FOTO

Izvor: Mondo, 09.Sep.2018, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandalozne fotografije Albanaca obišle svet FOTO

Nedaleko od sela Banje koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić trebalo da poseti, Albanci su ranije danas postavili barikade, i time sprečili da predsednik poseti meštane ovog sela. Evo kako je to izgledalo...

Grupa Albanaca je postavila žice, kamione, traktore, palila gume na barikadama. Nosili su i trasparente na kojima je pisalo "Vučiću, nećeš proći", sa albanskim zastavama i obeležjima OVK.

Vlada u Prištini: Zabrana Vučiću da ide u Drenicu
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Inače, Albanci su postavljali barikada naočigled policije i pripadnika KFOR-a koji nisu ništa preduzeli kako bi ih sprečili.

Foto: AP Photo/Visar Kryeziu

O propustima u obezbeđenju i odluci vlade u Prištini da mu zabrani odlazak u Banje, planiran odobrenom posetom, izvestili su svi svetski mediji i preneli fotografije.

Pogledajte te fotografije:

 Za razliku od prvog dana posete predsednika Srbije Kosovu i Metohiji koja je protekla mirno i bez incidenata, drugog dana od jutra - veliki problemi!

Nekoliko stotina Albanaca, među kojima su i veterani OVK, blokirali su rano jutros bagerima i šleperima put kod sela Trnava prema selu Banje, u opštini Srbica, a u Trnavi su se čuli i rafali.

Vučić je ipak pokušao da se okolnim putevima probije do tog sela u kom je trebalo da poseti Srbe u enklavi, ali je kolona u kojoj je bio predsednik Srbije zaustavljena, a on je posle rasprave sa pollicajcima, odustao od posete tom selu i uputio se ka Kosovskoj Mitrovici.

Vučić: ZVANIČNA Priština stoji iza blokada!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.