Skandalozan snimak sa ulične kamere u Novom Sadu: Baba ukrala torbu dok je šetala sa unukom (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Apr.2017, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandalozan snimak sa ulične kamere u Novom Sadu: Baba ukrala torbu dok je šetala sa unukom (VIDEO)

Iako su krađe u Srbiji nažalost naša svakodnevnica, snimak krađe na Novom naselju u Novom Sadu, posebno je zgrozio građane zbog jednog detalja.

Ljudi masovno kradu zastavu Srbije: Gde mogu da se kupe i za koliko se prodaju?



Naime, na snimku se vidi da je žena koja vodi devojčicu školskog uzrasta za ruku, zastala pored parkiranog bicikla na kojem je bila torba, i nonšalantno zavirila u nju da vidi da li ima nečeg ineresntnog. Očigledno ustanovivši da ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nečeg iskoristljivog, gospođa je bez blama ukrala tašnu i mirno nastavila svojim putem.

Ispod snimka piše da je ukradena torba sa dokumentima i mobilnim telefonom.

Komentari zgroženih građana ovim videom su brojni. Neki bi babu "pod mač", ali ima i onih koji su pokušali da je opravdaju, ali su se svi složili da opravdanja za krađu, pogotovo pred detetom, nema.

"Sa besparicom i krizom, pada i obraz i moral! Ne opravdavam ni malo, samo objašnjavam. A to pored deteta je tek katastrofa, ako je htela da se okoristi nije smela pred detetom!!!", jedan je od komentara ispod videa.

Pogledajte video, krađa se vidi na 1:51 minutu:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL U NOVOM SADU: Baba šetala sa malom unukom pa usput malo odlučila da KRADE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2017

Gospođa bez blama..Snimak krađe na Novom naselju u Novom Sadu, posebno je zgrozio je građane...Iako su ovakvi slučajevi veoma česti i kod nas i u svetu skandal je nastao kada je na kameri primećeno da je baba to sve uradila dok je za ruku vodila svoju unuku...Ona je zastala pored parkiranog bicikla...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.