Skandalozan potez, upućene pretnje Srbima FOTO

Izvor: B92, 01.Okt.2023, 11:54

Skandalozan potez, upućene pretnje Srbima FOTO

Navijači KK kluba Trepča nameravali su da na utakmici protiv Sigala iz Prištine istaknu transparent koji veliča pogibiju Srba u Banjskoj prošle nedelje.

Pripadnici navijačke grupe "Torcida" napravili su transparent na kojem su naslikani obešeni Srbi, pravoslavno groblje, ali i tenk iz kojeg ide dim nalik na mapu Srbije.

Na transparentu se nalazili i poruka:

"Koliko god puta priđete Kosovu, toliko grobova ćete sebi da iskopate".

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tzv. Kosova je reagovala i uklonila sporan transparent, ali su se fotografije istog pojavile na društvenim mrežama.

Ovim povodom oglasio se Aleksandar Arsenijević iz "Srpskog opstanka" koji se zapitao da li će ovaj slučaj dobiti nastavak i hoće li neko biti sankcionisan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FOTO Navijači KK Trepča razvili transparent sa motivima sukoba u Banjskoj: Policija im ga zabranila

Izvor: Radio 021, 01.Okt.2023

Navijačka grupa Košarkaškog kluba Trepča – "Torcida 1984" autor je transparenta "Koliko god puta se približite Kosovu, grobove sebi dodajete" sa motivima sukoba u Banjskoj.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.