Skandal u Bugarskoj: Navijači Levskog skinuli Jokanovog naslednika!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Okt.2013, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Bugarskoj: Navijači Levskog skinuli Jokanovog naslednika!

Ivajlo Petev pamtiće dolazak na Gerenu do kraja života...

Napustio Sofiju: Slaviša Jokanović  

U Bugarskoj se dogodio neviđeni skandal! Tokom promocije naslednika Slaviše Jokanovića, Ivajla Peteva, navijači Levskog su upali u medija centar, održali bukvicu novom treneru, a potom mu skinuli gornji deo klupske trenerke i majicu na kojima su se nalazili inicijali njegovog imena.

"Napolje! Ne zaslužuješ da nosiš plavi dres. Nestani odavde“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << urlali su fanovi Levskog na Peteva kome nije bilo nimalo prijatno.

 

Na kraju je Petev nag do pojasa napustio salu za konferencije, jer da je ostao sigurno bi rizikovao velike batine. Nije poznato zbog čega se Petev, koji je prethodno vodio Ludogorec i uzeo dve titule, našao na meti navijača, ali ovo je nezapamćen skandal.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal u Bugarskoj: Navijači Levskog skinuli Jokanovog naslednika!

Izvor: Dzungla.org, 08.Okt.2013

Ivajlo Petev pamtiće dolazak na Gerenu do kraja života…. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.