Skandal trese policiju zbog UBISTVA ŽENE U TRŽNOM CENTRU u Tuzli: Službenici tek posle tri dana primetili ovo, KOBNA GREŠKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 20:14

Skandal trese policiju zbog UBISTVA ŽENE U TRŽNOM CENTRU u Tuzli: Službenici tek posle tri dana primetili ovo, KOBNA GREŠKA

Brutalnom ubistvu svedočili su ostali gosti i radnica lokala.

Uprava policije MUP-a TK organizovala je danas konferenciju povodom ubistva žene u tržnom centru u Tuzli. U nju je, kako se veruje, više metaka iz službenog pištolja ispalio policijski pripadnik MUP-a TK.

Komesar MUP-a TK Dževad Korman, rekao je da su svi policijski službenici dužni da ostave službeni pištolj dok su na godišnjem odmoru, odnosno bolovanju.

Osumnjičeni za ubistvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << juče je bio treći dan na godišnjem odmoru, a radnici MUP-a TK su tek posle ubistva shvatili da nije predao pištolj.

Komesar Korman je naveo da će biti sprovedena interna istraga zašto niko nije kontaktirao kolegu i zahtevao da vrati oružje. Dodao je da u narednom periodu planiraju da pooštre mere.

Podsetimo, policajac je osumnjičen da je u jednom tržnom centru u Tuzli sinoć ispalio nekoliko metaka u jednu ženu. Nedugo zatim je pobegao, a brzom intervencijom Specijalne jedinice MUP-a TK, uhapšen je ispred zgrade u kojoj je živeo.

Nezvanično, policajac i ubijena su bili u nekoj vrsti odnosa. On je mesecima dolazio u lokal zbog nje, što su potvrdili brojni svedoci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.