Izvor: Piplmetar.rs, 18.Feb.2024, 22:31

Skandal na nastupu Lepe Brene! Pevačica odmah zaustavila muziku i obratila se LJUDIMA IZ PUBLIKE







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<


Snimak Lepe Brene postao je viralan na društvenim mrežama. Naime, pevačica je na jednom nastupu potpuno iznenadila sve prisutne.
Lepa Brena • Rajko Ristić / Ringier


Popularna pevačica narodne muzike, Lepa Brena, razigrano je pevala i igrala, dok se u jednom momentu nije okrenula prema fanu koji je insistirao da naruči pesmu tako što je naziv iste napisao na svom telefonu koji je zatim usmerio ka pevačici.
Pevačica je burno reagovala kada je ovo ugledala. Brena je iznervirala u mikrofon rekla:
– Ne vidim. Držiš telefon dva sata, ali kako očekuješ da ja vidim šta piše na tvom telefonu? Vas deset drži telefon, kako očekuješ to? Pa ne radimo želje, čestitke i pozdrave, radimo, pevamo koncert – rekla mu je Brena.

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.