Sjudž Najt uhapšen pod sumnjom za ubistvo

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jan.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjudž Najt uhapšen pod sumnjom za ubistvo

LOS ANĐELES - Hip-hop mogul i producent Merion Sjudž Najt uhapšen je danas pod sumnjom da je svojim pikap vozilom pregazio dvije osobe, od kojih je jedna preminula, a druga lakše povrijeđena.

S obzirom da je i ranije imao probleme sa zakonom, Najtu (49) prijeti dugogodišnja kazna zatvora.

Nesreća se dogodila u četvrtak na parkingu ispred jednog restorana brze hrane u Los Anđelesu.

Prema svjedočenju očevidaca, kontroverzni reper je pregazio dvojicu pješaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a zatim pobjegao sa lica mjesta.

Policiji se predao nekoliko sati kasnije i trenutno se nalazi u zatvoru.

Kaucija za njegovo oslobađanje utvrđena je na dva miliona dolara.

"Ljudi s kojima smo dosad razgovarali navode da je sve izgledalo kao namjeran čin. Zato ovaj slučaj tretiramo kao ubistvo", rekao je predstavnik losanđeleske policije u izjavi za CNN. "Najprije ih je pregazio vozeći u rikverc, a zatim je još jednom prešao preko njih kada je krenuo napred."

Sjudž Najt, osnivač diskografske kuće "Death Row Records", dosad je bio osumnjičen za umiješanost u nekoliko ubistava, uključujući ubistvo slavnog repera Tupaka Šakura.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.