Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jan.2018, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjekirom sjekao elektro-kablove

DOBOJ - Teslićka policija uhapsila je B.S. koga su zetekli kako sjekirom siječe dovodne kablove na betonskim stubovima, gdje su smještena elektro-brojila.

"Uviđajem je utvrđeno da je B.S. sa sjekirom presjekao dovodne kablove na 19 priključaka koji od elektro-brojila vode do kuća potrošača", saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

U toku je kriminalistička obrada nad uhapšenim, protiv koga će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj za izvršeno krivično djelo oštećenje ili uništenje javnih uređaja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Muškarac iz Teslića sekao elektro-kablove

Izvor: Blic, 23.Jan.2018

Teslićka policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali B.S. koga su zetekli kako sekirom seče dovodne kablove na betonskim stubovima, gde su smeštena elektro-brojila...Uviđajem je utvrđeno da je B.S. sa sekirom presekao dovodne kablove na 19 priključaka koji od elektro-brojila vode do kuća...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.