Sjajne vesti za Kolumbijce: Falkao igra u Brazilu!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2014, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajne vesti za Kolumbijce: Falkao igra u Brazilu!

Sreći navijača i fanova napadača Monaka verovatno nema kraja...

Rademal Falkao  

Svega tri meseca posle teške operacije kolena, šanse da se Radamel Falkao nađe na Mundijalu u Brazilu postale su još veće. Prema rečima hirurga koji je operisao kolumbijskog reprezentativca, oporavak teče sjajnim tokom.

"Mislim da će Radamel otputovati u Brazil. Čak i ako ne bude u top formi, moći će da igra i da pomogne saigračima da naprave dobar rezultat", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rekao je Hoze Karlos Noronja za portugalske medije.

Podsetimo, Noronja je 25. januara obavio vrlo zahtevan operativni zahvat na centarforu Monaka samo tri dana pošto je njegov pacijent pokidao prednje ukrštene ligamente na meču Kupa Francuske... Kolumbija se nalazi u grupi C zajedno sa Grčkom (14. jun), Obalom Slonovače (19. jun) i Japanom (24. jun).

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.