Концерт бендова Прото тип и „Sitzpinker“ у СКЦНС Фабрици

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 08:03

Концерт бендова Прото тип и „Sitzpinker“ у СКЦНС Фабрици

Два амбасадора Хали Гали колектива, прото тип и „Sitzpinker“, наступају у Новом Саду у петак 5. маја у СКЦНС Фабрици. Фото: PrtSc/skcns.org Улазнице су у претпродаји по цени од 800 динара и могу да се купе онлајн као и на продајним местима Гигстиxа.
На дан концерта цена улазнице на билетарници >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Фабрике износиће 1000 динара. Врата Фабрике и билетарница отварају се у 20 часова, а концерт ће почети у 21 час. Пре и после концерта музику ће пуштати ДЈ тимови Гето Университy и Фестивал насиља.
Биће нових песама, биће гостију и хитова, биће енергетских пражњења, вриштања, хорског певања и љубави. Баш пуно љубави. Ако сте у октобру били на првом новосадском Хали Галију на овом истом месту, знате шта вас очекује. Прото тип чине Никола Чучковић (вокал, гитара), Дамјан Неделков (гитара), Данило Илић (бубањ) и Павле Димитријевић (бас, вокал). Први ЕП „Страх од извесног“ објавили су 2017. године (Слушај најгласније), а као један од бендова-оснивача Хали Гали колектива, били су присутни на компилацији из 2019. године са нумером „Пад“. Дебитантски студијски албум „с ивице сањања“ (Поп Депресија/Кишобран) објављен је крајем фебруара уз фантастичне рецензије широм региона. Репрезентовали су Србију на МЕНТ фестивалу у Љубљани, а наступиће и на Арсенал Фесту у Крагујевцу.
„Sitzpinker“ чине Дуња Мијачић (вокал), Данило Илић (гитара), Павле Трифуновић (бас) и Андреј Младеновић (бубањ). Дебитантски ЕП ”Подло поштовање” снимили су 2018. године, а као један од оснивача ХалиГали колектива, појавили су се на компилацији са песмом „Метаноја“. Сингловима „Да ли“, „Судан“ и „Мустанг“ најавили су први албум и успут открили правац у којем се бенд креће, а сва три сингла постали су регионални хитови.  „Sitzpinker“ ће дебитантски албум објавити до краја 2023, а такође ове године наступају на Арсенал Фесту.
Izložba „Planeta ljubavi“ od 24. aprila u KS „Svilara“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт бендова Прото тип и „Sitzpinker“ у СКЦНС Фабрици се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.