Situacija u beogradskim vrtićima pod kontrolom

Izvor: Mondo, 24.Jun.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Situacija u beogradskim vrtićima "pod kontrolom"

Problemi nastali zbog obilnih padavina sanirani su u svim beogradskim vrtićima. U ovom trenutku, od 306 objekata samo jedan jutros nije primio decu, izjavio je gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak.

Foto: MONDO/Aleksandar Subin ilustracija

"Situacija u vrtićima je pod kontrolom. Najviše problema imali smo u vrtićima na Paliluli, i to na levoj obali Dunava. Jutros smo decu iz vrtića 'Pahuljica' prebacili u vrtić 'Veseljko', svi drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << problemi su sanirani ili su sanacije u toku", rekao je Gak.

On je pohvalio reakcije svih zaposlenih u beogradskim predškolskim ustanovama koji su noćas dežurali i sprečili veće štete na vrtićima zbog velike količine padavina.

"Na jutrošnjem sastanku je procenjeno da se jedino iz vrtića 'Pahuljica', u kojem je stanje bilo najteže, deca moraju izmestiti. Sanacija ovog vrtića u Kotežu je u toku i očekujem da se deca već sutra vrate u vrtić pošto se danas završi dezinfekcija", rekao je Gak.

On je poručio da će u svim vrtićima biti nastavljena noćna dežurstva dok se vremenski uslovi ne stabilizuju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gak: Stanje u vrtićima pod kontrolom

Izvor: Danas, 24.Jun.2019

Od 360 beogradskih vrtića samo vrtić "Pahuljica" na opštini Palilula jutros nije primio decu, izjavio je danas gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak i ukazao da je situacija u vrtićima, nakon obilnih padavina, pod kontrolom. Članak Gak: Stanje u vrtićima pod kontrolom se...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.