Situacija izmiče kontroli: Izrešetan auto ministra, bačena bomba na ambasadu, besne sukobi FOTO

Izvor: B92, 10.Avg.2023, 20:19

Situacija izmiče kontroli: Izrešetan auto ministra, bačena bomba na ambasadu, besne sukobi FOTO

Ministar odbrane Libana Moris Slim nepovređen je nakon što su prozore njegovog automobila pogodili meci, a istražuje se da li je to bio ciljani napad.

Slim je bio u vozilu u kvartu Džisr el-Bašri na jugoistočnom obodu glavnog grada Bejruta, kada su meci pogodili prozor automobila, rekli su jedan bezbednosni i jedan politički izvor za Rojters.

Al-Mavlavi rekao je novinarima da službe bezbednosti istražuju taj incident da bi se utvrdilo da li je to bio ciljani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napad ili su u pitanju zalutali meci.

Drugi bezbednosni izvor rekao je za Rojters da su u pitanju bili zalutali meci i negirao da je na Slima pokušan atentat.

Incident se dogodio kada je libanska vojska bila raspoređena u hrišćansko selo u planinama jugoistočno od Bejruta, nakon smrtonosne pucnjave između seljana i pripadnika šiitske grupe Hezbolah.

Podsećamo, u Libanu je došlo do još jednog velikog incidenta, kada je na ambasadu Švedske u Bejrutu bačena bomba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

IZREŠETAN AUTO MINISTRA! Bačena bomba na ambasadu, besne sukobi, ima mrtvih i ranjenih, ZEMLJA SRLJA U RAT! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023

Vojska izašla na ulice da smiri situaciju koja izmiče kontroli..Ministar odbrane Libana Moris Slim nepovređen je nakon što su prozore njegovog automobila pogodili meci, a istražuje se da li je to bio ciljani napad...Slim je bio u vozilu u kvartu Džisr el-Bašri na jugoistočnom obodu glavnog grada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.