Siti za Pogbu spreman da izdvoji 125 miliona

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2015, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti za Pogbu spreman da izdvoji 125 miliona

Nakon što je Real Madrid javno objavio da nije poslao ponudu za Pola Pogbu, fudbalera Juventusa, engleski "Sun" je objavio da je Mančester Siti ponudio šokantno visoku ponudu.

"Građani" su spremni da ponude 65 miliona evra Juventusu, a osim toga, igraču bi za petogodišnji ugovor dali platu od 12 miliona evra godišnje. To je ukupno 125 miliona evra koje je Siti spreman da izdvoji, a još se čekaju i ostali zainteresovani klubovi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Liverpule, ovoliko moraš da izdvojiš za Klajna!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2015, 13:14

Liverpul je probao sa 10 miliona funti, nije uspelo. Evo koliko traže u Sautemptonu!..Liverpul i Mančester junajted su zainteresovani za fudbalera Sautemptona, Natanijela Klajna, ali još uvek nije stigla konkretna ponuda za ovog fudbalera...Juče smo vas izvestili da je Liverpul ponudio 10 miliona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.