Siromaštvo je omogućilo ovakav sistem

Izvor: Danas, 31.Jul.2019, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siromaštvo je omogućilo ovakav sistem

Podvig Marije Lukić nije uporediv ni sa jednim drugim slučajem nasilja nad ženama koji je dospeo  u javnost, u tom smislu, ona je zaista najveća heroina, rekla je Jovana Gligorijević, novinarka Nedeljika Vreme i Grupa Novinarke protiv nasilja nad ženama večeras na  tribini „Radim, dakle (ne) postojim - rad i aktivizam u Srbiji danas“ na Trgu šabačkih žrtava, u Šapcu. Članak Siromaštvo je omogućilo ovakav sistem se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Živimo kulturu i stvaramo istoriju

Izvor: Danas, 01.Avg.2019, 22:52

Nostalgična sam, imam utisak zatvaranja kruga. Kada sam počinjala da radim u Šapcu dogodila se i prva Zona Novog Optimizma. Članak Živimo kulturu i stvaramo istoriju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.