Izvor: Blic, 25.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Širimo

Širimo se i na Sloveniju

- Veoma sam zadovoljan što sam tako visoko pozicioniran na vašoj listi. Mislim da to nije samo moja zasluga, već i ljudi koji rade u mojoj kompaniji. Moja moć je u okviru sistema koji dobro funkcioniše. Medijska imperija 'Pink' se iz dana u dan širi na području Balkanskog regiona, ali i dalje. Upravo je izašao naš satelitski paket koji će se emitovati na kanalu W16 i u kojem će se nalaziti deset potpuno različitih programa koje će moći da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prate gledaoci širom sveta.

Sledeće godine planiramo da otvorimo multimedijalne centre u Sloveniji i možda u Hrvatskoj. Planiramo otvaranje 'Pink Films International', filmskog grada nadomak Beograda u Šimanovcima. Takođe, PFI planira da tokom nastupajuće godine uradi 12 filmskih projekata u sopstvenoj produkciji. 'Pink' televizija je u Srbiji 2006. lider u gledanosti među populacijom od 15 do 55 godina, što je i naša ciljna grupa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.