Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siri ili Kortana, pitanje je sad?

Kortana je definitivno jedan od ključnih aduta Majkrosofta kada je u pitanju budući operativni sistem, bilo da je reč o mobilnoj ili desktop platformi.

Za one koji nisu upoznati sa tematikom, Kortana i Siri su vaši lični asistenti, Siri se nalazi u Apple, a Kortana u Vindous telefonima. Siri se prva rodila, ali danas se čini i da je pomalo zaostala...za konkurencijom.

Na tu kartu igra Majkrosoft i otud ove šaljive reklame koje prikazuju dominaciju kortane. Majkrosoft >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je najavio i verziju na španskom, što nas nešto posebno i ne zanima, ali kako srpski sigurno nikad neće postojati, nekom iz Srbije ovo može značiti da unapredi svoj španski koji je naučio gledajući serije.

Pogledajte reklame iz Majkrosofta:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.