Širak se vratio kući nakon operacije bubrega

Izvor: Blic, 09.Dec.2013, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Širak se vratio kući nakon operacije bubrega

Bivši francuski predsednik Žak Širak, koji je imao operaciju bubrega, vratio se danas kući iz bolnice gde je primljen 1. decembra, objavili su danas francuski mediji.

Iz Širakovog okruženja saopšteno je da se on dobro oseća.

Francuski mediji preneli su da se 81-godišnji Širak dobro oseća posle operacije koja je urađena u bolnici "Pitije Salpetrijer" u Parizu.

"Intervencija je veoma dobro prošla", saopštila je tada Širakova ćerka Klod.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Članovi Širakove porodice su, takođe, istakli tom prilikom da je on u potpuno svesnom stanju i da je "počeo i da zanoveta", što znači da se verovatno dobro oseća.

Mediji su naveli da je posle kontrolnog pregleda konstatovano da je intervencija neophodna, da je operacija obavljena pod opštom anestezijom i da je trajala kratko.

Prema nekim izvorima, Širaka je operisao Mark-Olivije Bitke, specijalista za urinarnu inkontinenciju i kancerologiju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.