Širak: Fofana dolazi u Srbiju

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2013, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Širak: Fofana dolazi u Srbiju

Ismael Beko Fofana će u Beograd, posle dvomeča koji je Širak imao sa Partizanom, a jedino je pitanje da li će obući crveno-beli ili crno-beli dres, piše "Sportal", koji je dobio potvrdu iz Jermenije.

Naime, jedan od tamošnjih novinara je rekao ovom portalu da su u upravi Širaka potvrdili da je Fofana blizu transfera. Njihove reči su da "90 odsto odlazi u Srbiju". Ostaje samo da se vidi ko će biti spretniji u pokušaju da angažuje ovog igrača.

Cena Fofane je, prema nekim nepotvrđenim informacijama, i ispod 200.000 evra, a nezvanično se može čuti da je za sada konkretniji Partizan.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.