Šinova supruga: Pretio mi je da će me ubiti

Izvor: Blic, 29.Dec.2009, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šinova supruga: Pretio mi je da će me ubiti

Supruga Čarlija Šina izjavila je da ju je muž "prikovao" za krevet, gurno nož pod grlo i pretio da će je ubiti, posle svađe na Božić koja je izbila kad mu je rekla da hoće da se razvede.

U izjavi pod zakletvom Bruk Miler Šin navela je daju je glumac jednom rukom držao nepokretnu na krevetu a u drugoj držao nož i da joj je rekao: "I treba da se bojiš. Ako kažeš nekome, ubiću te".

Takođe joj je kazao da "novac njene majke ništa ne znači" jer on zna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "bivšeg policajca kojeg može da unajmi, a koji zna kako da se uradi posao a da ne ostanu tragovi", piše u njenoj izjavi pod zakletvom.

Šin je negirao da je pretio nožem supruzi i da je držao za gušu i policijajcima rekao da su se samo udarali rukama i da je on polomio dva para njenih naočara. Incident de dogodio u mondenskom skijaškom centru Aspen, u Koloradu gde je par, sa svoje dvoje dece, došao da provede Božić.

Šin je posle incidenta priveden u policiju koju je pozvala Bruk Miler i skoro ceo praznični dan proveo je iza rešetaka.

Glumac, koji se u zvaničnim dokumentima pominje pod svojim pravim

imenom Karlos Irvin Estevez rekao je policiji da on i žena imaju bračnih problema i da je ona sklona preterivanju u piću. Posle plaćene kaucije od 8.500 dolara, Šin je pušten na slobodu. Prvo sudsko ročište zakazano je za 8. februar.

Glumac koji igra u seriji "Dva i po muškarca" i koji je jedan od najbolje plaćenih američkih glumaca, sa Bruk Miler je u braku od maja 2008. Imaju blizance rođene u martu. Čarli Šin (44), se i 1990-ih godina sukobljavao sa zakonom zbog narkomanije i porodičnog nasilja, hapšen je 1997. zbog navodnog napada na svoju tadašnju devojku, a optužen je i za nasilje nad

bivšom suprugom, glumicom Deniz Ričards sa kojom ima dve ćerke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.