Sinoć tri nesreće u Beogradu

Izvor: Glas javnosti, 22.Okt.2012, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinoć tri nesreće u Beogradu

BEOGRAD - Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je šest osoba povređeno, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Četiri osobe su lakše povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć oko 19 časova na mostu "Gazela" i prevezene u Urgentni centar, istakla je Macura. Među povređenima su tri žene i jedno četvorogodišnje dete, koje je zadobilo povredu kolena, navela je Macura.

U saobraćajnom udesu oko 23 časa kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ulica Ljubinke Bobić i Nedeljka Gvozdenovića žena stara 59 godina zadobila je kontuziju glave i prevezena je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Rano jutros oko 04.20 časova u ulici 13. septembra u Rušnju žena vozač zadobila je povredu glave i istezanje vrata i prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom protekle noći obavila 104 intervencije od kojih 24 na javnom mestu. Pomoć lekara su najčešće tražili astmatičari, osobe pod dejstvom alkohola, a bilo je i tuča.Macura je savetovala oprez u saobraćaju, adekvatno oblačenje, nošenje odgovarajuće obuće i bočice sa vodom, provetravanje prostorija u kojima se boravi, uzimanje vitamina, a potrebno je čuvati se respiratornih virusnih infekcija.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.