Sinoć ispred Doma Omladine održana svirka beogrdskog benda “The Bite”

Izvor: Blic, 17.Avg.2013, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinoć ispred Doma Omladine održana svirka beogrdskog benda “The Bite”

Beogradski bend “The Bite” održao je koncert u petak, na Platou Milana Mladenovića ispred Doma Omladine, na kojem su premijerno svirali pesme sa njihovog novog albuma.

Uspeli su da okupe veliki broj fanova i posetilaca koji redovno obilaze njihove svirke, kao i slučajnih prolaznika. Posetioci koji su se našli ispred platoa uživali su u autorskim numerama benda i sve vreme podržavali burnim aplauzima.

Bend je pored svojih fantastičnih autorskih pesama svirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i jednu sjajnu obradu "Valeri" od Ejmi Vajnhaus. Postioci su uživali u svim starim i novim numerama ovog benda, kao što su pesme "Make you mine", "I'll drink to that", "Nobody's home" i druge.

Nakon održanog jednočasovnog nastupa, bend je za sam kraj svirao jednu od njihovih poznatijih pesama, koja je dobila ime po bendu “The Bite”.

- Utisci su odlični, veoma nam je bilo lepo, i čast nam je da smo imali priliku da sviramo upravo na platou Milana Mladenovića. To ima i veliku simboličnu vrednost, pored ove očigledne - da smo veoma uživali u koncertu, i da imamo divnu publiku i prijatelje – kaže Julijana Vincan, pevačica benda.

Pored Julijane, članovi benda su i Milan Nejković (bubnjevi), Bojan Savić (solo gitara), Igor Ilić (bas gitara) i Mladen Vujović (ritam gitara).

Članovi benda su na veoma originalan način pozdravili obožavaoce podelivši im majice sa natpisom njihovog benda “The Bite” što je u publici izazvalo opšte oduševljenje.

- The Bite je bend koji ume da prenese svoju burnu energiju na publiku. Dobri rifovi i sjajan vokal napravili su odličnu atmosferu. Pravo osveženje naše rok scene. Odlično sam se provela – kaže za “Blic” Dragana Daničić.

Rok muzičari su beogradskoj publici pružali više od očekivanog, što se moglo zaključiti po ovacijama i aplauzu koji su dobili, kao i zadovoljnim licima koja su se mogla videti po završetku prave rok svirke.

Članovi benda “The Bite”, pobednici 33. Majske gitarijade u Požarevcu, zračili su brutalnom energijom i ostavili veoma pozitivan utisak na sve posetioce i prolaznike. Mladi muzičari su najavili i svoj prvi studijski album koji će izaći krajem septembra.

-Ovaj nastup možemo nazvati pretpromocijom, jer smo svirali i pesme koje će se naći na albumu - rekao je Bojan Savić, solo gitarista.

Ovaj žestoki rok bend najavljuje još pakleno dobrih svirki, a jedan od njih da će se održati 7. septembra u Budimpešti na “Metal War Festu”.

Povezane vesti: Koncert benda "The Bite" ispred Doma Omladine

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sinoć ispred Doma Omladine održana svirka beogradskog benda “The Bite”

Izvor: Blic, 17.Avg.2013

Beogradski bend “The Bite” održao je koncert u petak, na Platou Milana Mladenovića ispred Doma Omladine, na kojem su premijerno svirali pesme sa njihovog novog albuma...Uspeli su da okupe veliki broj fanova i posetilaca koji redovno obilaze njihove svirke, kao i slučajnih prolaznika. Posetioci...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.