Siniša i Marija Mali: Ravnopravno ćemo podizati decu

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Mar.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša i Marija Mali: Ravnopravno ćemo podizati decu

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i njegova bivša supruga Marija saopštili su danas da će ravnopravno podizati troje zajedničke dece i da više javno neće govoriti o privatnom životu.

"Dogovorili smo se da se decidno držimo dogovora koji je napravljen prilikom našeg sporazumnog razvoda, a to je, pre svega, da oboje ravnopravno podižemo našu decu", naveli su Siniša i Marija Mali u zajedničkom saopštenju.

Oni su dodali da je to razlog što su rešili da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << stave tačku na sve spekulacije o privatnom životu.

"Kao i svi savesni roditelji koji su posvećeni svojoj deci, i kao zreli i ozbiljni ljudi, naš zajednički interes i uloga je da svu svoju ljubav i pažnju koju imamo ubuduće posvetimo našoj deci, i da sve svoje napore uložimo u njihovo zdravo i normalno odrastanje", piše u saopštenju.

Marija i Siniša Mali su dodali da su poslednji meseci od zvaničnog razvoda bili teški i bolni, pre svega za troje predivne zajedničke dece.

"Iako smo se trudili da tokom braka sve naše bračne probleme čuvamo od očiju onih koji su nam najvažniji u životu, a to su naša deca, u medijima su, i našom krivicom, isplivali detalji iz zajedničkog života koji nikako nisu smeli da budu predmet javnog procenjivanja. Svesni smo da smo za to oboje pođednako krivi, i u tome se u potpunosti slažemo", napisali su Marija i Siniša Mali.

Oni su zamolili javnost i sve medije da imaju obzira, pre i iznad svega zbog dece.

"Takođe, ovim putem obaveštavamo sve da su sve buduće informacije, vesti ili izjave lažne ili neistinite, jer je naša zajednička odluka da nikada više u javnosti ne govorimo o našem privatnom životu", naveli su Marija i Siniša Mali.

Marija Mali nedavno je javno kometarisala sudski postupak oko razvoda i starateljstva nad decom, kao i ulogu bivšeg supruga u rušenju objekata u beogradskom naselju Savamala.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.