Siniša Mihajlović u Napoliju dve godine!

Izvor: Kurir, 23.Maj.2015, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mihajlović u Napoliju dve godine!

On se sastao sa gazdom Napolija Aurelijom de Laurentisom i predočio mu spisak pojačanja za narednu sezonu

Siniša Mihajlović od sledeće sezone vodiće Napoli, pišu italijanski mediji. Srpski fudbalski stručnjak zarađivaće u Napulju 2,8 miliona evra po sezoni, a primarni zadatak u novoj sezoni biće osvajanje titule u Seriji A, što nije pošlo za rukom Rafi Benitezu.

Siniša Mihajlović (46) se, prema pisanju lista „Tutosport“, sastao sa gazdom Napolija Aurelijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << de Laurentisom i predočio mu spisak pojačanja za narednu sezonu. Iako je do pre samo nekoliko dana bivši srpski selektor najavljivao da će ostati u Sampdoriji, to se ipak neće desiti, pa će ga u Ðenovi zameniti Valter Zenga. S Mihajlovićem bi iz Ðenove put Napulja mogli fudbaleri Sampdorije Lorenco de Silvestri, Pedro Obijang i Roberto Sorijano.

Prethodnih meseci Mihajlovića su dovodili u vezu sa Mančester sitijem, Romom i Milanom. Kada je neuspešno okončao posao selektora srpske fudbalske reprezentacije, Siniša Mihajlović je krajem 2013. godine preuzeo Sampdoriju. Tokom karijere vodio je Bolonju, Kataniju, Fjorentinu i reprezentaciju Srbije.

(A. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.