Siniša Mali otkrio: Vučić je rekao svima FOTO

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 14:18

Siniša Mali otkrio: Vučić je rekao svima FOTO

Ministar finansija Srbije Siniša Mali objavio na svom instagram profilu na čemu predsednik Srbije Aleksandar Vučić insistira na samitu u Tirani.

"Samit Ukrajina - Jugoistočna Evropa koji se danas i sutra održava u Tirani. Predsednik Aleksandar Vučić @buducnostsrbijeav je u svom obraćanju istakao da samo konstruktivni dijalog i diplomatska rešenja mogu dovesti do mira", napisao je ministar Mali, koji je podelio sliku sa samita.

Podsetimo, u Tirani je danas počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvi samit Ukrajina - Jugoistočna Evropa, koji bi trebalo da se završi usvajanjem zajedničke deklaracije. Međutim, kako saznajemo, predsednik Srbije će jedini tražiti izmene teksta deklaracije, jer će se tražiti uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.