Izvor: N1 televizija, 23.Jun.2021, 19:48

Siniša Mali o odluci suda o doktoratu: Drago mi je što je pravda pobedila

"Drago mi je što je pravda pobedila, ali želim da naglasim da mi titula nikad nije bila najvažnija, a mislim da nije ni građanima Srbije", napisao je na svom instagram nalogu ministar finansija Siniša Mali, nakon što je Upravni sud poništio rešenje Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu da mu se zbog plagijata ne prizna doktorat.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siniša Mali o odluci suda o doktoratu: "Drago mi je što je pravda pobedila"

Izvor: Blic, 23.Jun.2021

- Drago mi je što je pravda pobedila, ipak, želim da naglasim da mi titula nikad nije bila najvažnija, a mislim da nije ni građanima Srbije, naveo je danas ministar finansija Siniša Mali, povodom presude Upravnog suda kojom je poništeno rešenje Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.