Sine moj, NE NAPUŠTAJ NAS! Gledao sam njegove tužne oči Ispovest koja CEPA SRCE, reči oca čijeg sina je ZGAZIO KAMION

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2018, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sine moj, NE NAPUŠTAJ NAS! Gledao sam njegove tužne oči" Ispovest koja CEPA SRCE, reči oca čijeg sina je ZGAZIO KAMION

Lazar Perić (10), preminuo je u Švajcarskoj nakon što ga je na pešačkom prelazu, dok je trotinetom išao na porodični ručak, kamionom udario I. L. (19).

Srpski državljanin Lazar Perić (10) poginuo je u utorak u Efretikonu u Švajcarskoj, kada ga je pregazio kamion dok je s bratom Milošem (12) vozio trotinet. Mališani su kobnog dana krenuli kući, gde su ih majka Olivera (44) i otac Branislav (50) čekali da dođu na porodični ručak.

Kako prenose švajcarski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mediji, tragedija se dogodila nedaleko od kuće u kojoj živi porodica Perić.

- Braća su na trotinetima krenula kući i od nje ih je delio samo pešački prelaz. Međutim, u tom trenutku je iznenada naišao kamion, kojim je upravljao I. L. i pokosio desetogodišnje dete. Vozač teretnjaka nije video Lazara i zbog toga nije kočio – navodi izvor lokalnih medija.

Prema njegovim rečima, dete je teško povređeno i u lokvi krvi ležalo na asfaltu, na svega nekoliko metara od kuće u kojoj živi.

- Zaprepašćen i zatečen, brat Miloš je pozvao oca Branislava i on je odmah dotrčao do mlađeg sina koji je bespomoćno ležao na zemlji – kaže izvor švajcarskih medija.

Kako dodaje, uplakani otac je potom prišao povređenom Lazaru i gledao kako mu dete umire na rukama.

- Govorio mu je: "Sine moj, ostani sa mnom... Ne napuštaj nas... Biće sve u redu." Međutim, nekoliko minuta kasnije dečak je preminuo u očevom naručju - prenose mediji.

Nekoliko sati nakon tragedije otac Branislav je švajcarskim medijima ispričao kako je izgubio mlađeg sina.

- Miloš nam je rekao da je bratu dovikivao "Stani!", i da je pokušavao da ga zaštiti, ali nije uspeo. Odjednom je uleteo u kuću i rekao da se Lazaru dogodilo nešto strašno. Odmah sam otrčao tamo da vidim šta se desilo. Moj sin je teško disao i nije mogao da govori. Uzeo sam ga za ruku i sve vreme gledao njegove tužne oči... Tako sam proveo poslednje trenutke sa svojim sinom – rekao je švajcarskim medijima potreseni otac.

Hitna pomoć je ubrzo stigla, ali je za desetogodišnjaka srpskog porekla bilo kasno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAMIONDŽIJA PREGAZIO DEČAKA (10) IZ SRBIJE U ŠVAJCARSKOJ! POTRESNA ISPOVEST OCA: Brat mu je vikao "Stani!", ali bilo je prekasno! POSLEDNJE REČI KIDAJU DUŠU

Izvor: Kurir, 09.Dec.2018, 12:03

Srpski državljanin Lazar Perić (10) poginuo je u utorak u Efretikonu u Švajcarskoj, kada ga je pregazio kamion dok je s bratom Milošem (12) vozio trotinet. Mališani su kobnog dana krenuli kući, gde su ih majka Olivera (44) i otac Branislav (50) čekali da dođu na porodični ručak.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.