Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2020, 11:23

Sindikat policije i policijskih starešina ponosan na kolege

Sindikat policije i policijskih starešina saopštio je danas da je ponosan na način kako je policije reagovala na demonstracije širom Srbije i najavljuju da će za kolege tražiti veće plate.

U saopštenju koje je potprisao predsednik tog sindikata Blažo Marković, iznete su pohvale za kolege zbog, kako su saopštili "profesionalnosti, hrabrosti, uzdržavanju od prekomerne upotrebe sile pod kišom kamenica, baklji, uvreda, pod nasrtajima huligana i političkih profitera". >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

Sindikat će, kako su najavili, uputiti poseban zahtev predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i direktoru policije Slobodanu Rebiću da se svi policajci koji su se borili protiv demonstranata i huligana na ulicama četiri grada, posebno nagrade i unaprede izvan uobičajenih povećanja plata za 20 odsto.

"Mirne demonstracije, uz prethodno ispunjene zakonske uslove za njihovo održavanje su uobičajena pojava u svim demokratskim zemljama, ali ovo što se poslednja dva dana dešava na ulicama najvećih gradova Srbije, nije demokratski protest već huliganizam ", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sindikat policije i policijskih starešina ponosan na kolege koje razbijaju demonstracije

Izvor: Danas, 09.Jul.2020

Sindikat policije i policijskih starešina saopštio je danas da je ponosan na način kako je policije reagovala na demonstracije širom Srbije i najavljuju da će za kolege tražiti veće plate.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.