Sindikat policije MUP-a podržava Stefanovićeve reforme

Izvor: Kurir, 20.Jun.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikat policije MUP-a podržava Stefanovićeve reforme

Podržava inicijativu da se problemi zaposlenih u MUP-u rešavaju socijalnim dijalogom, a ne izazivanjem nemira.

BEOGRAD - Sindikat policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) saopštio je da podržava ministra Nebojšu Stefanovića u odluči da sprovede neophodne reforme u tom ministarstvu i ojača ugled policije.

Taj sindikat je naveo i da podržava Stefanovićevu inicijativu da se problemi zaposlenih u MUP-u rešavaju socijalnim dijalogom, a ne izazivanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nemira.

"Ne slažemo se sa pojedinim kolegama koji misle da bi nezadovoljstvo moglo da poprimi okvire koji se ne mogu kontrolisati", navodi taj sindikat i dodaje da se nada skorom razgovoru sa ministrom na kome bi bili rešeni socijalno-ekonomski problemi zaposlenih.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.