Sindikat: Stanovi po povoljnim cenama za radnike

Izvor: Danas, 19.Mar.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikat: Stanovi po povoljnim cenama za radnike

Veće Saveza samostalnih sindikata Srbije snažno podržava nameru države da izgradi stanove po povoljnim cenama za pripadnike službi bezbednosti, ali traži da bude jednaka prema svakom svom građaninu i da i ostalim radnicima, pod jednakim uslovima, omogući da reše svoje stambeno pitanje. Članak Sindikat: Stanovi po povoljnim cenama za radnike se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Svaki tajming za grupisanje je dvosekli mač

Izvor: Danas, 20.Mar.2018, 13:46

Opozicija ne bi smela sebi da dozvoli da je opet iznenade neki izbori, pa bi bilo bolje da odmah krene u rad na terenu po Srbiji i oformi neku vrstu saveza kako bi birače pripremili za zajednički nastup. Članak Svaki tajming za grupisanje je dvosekli mač se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.