Sindikat: Nadležni da reaguju zbog napada na poštara u Ljubiću kod Čačka

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Nov.2018, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikat: Nadležni da reaguju zbog napada na poštara u Ljubiću kod Čačka

Sindikat Nezavisnost Javnog preduzeća "Pošta Srbije" osudio je ;danas napad na poštara Marka Milosavljevića (25) koji je kako su naveli u ponedeljak napadnut i brutalno pretučen dok je obavljao posao u romskom naselju u Ljubiću kod Čačka.

"Zahtevamo od nadležnih organa da najstrože kazne izvršioce ovog dela", navodi se u saopštenju koje je potpisala predsednica sindikata Snežana Marković.

U saopšptenju sidnikata navodi se da je njihov kolega poštar sa >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << teškim povredama glave prebačen u čačansku bolnicu nakon što ga je tridesetak ljudi tuklo palicama i metalnim šipkama.

"Ovo nije prvi put da zaposleni u Pošti Srbije, poštari i šalterski radnici, doživljavaju verbalne i fizičke napade, to samo dokazuje pod kojim pritiskom rade i koliko je postao rizičan njihov posao", navedeno je u saopštenju.

Sindikat Nezavisnost "Pošta Srbije" se već duže vreme bori i zahteva da se poštarima dodeli status službenog lica, piše u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.