Sindi Kraford ljubomorna na svoju zgodnu ćerku!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2012, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindi Kraford ljubomorna na svoju zgodnu ćerku!

Slavna Sindi Kraford (46) otkrila je na američkoj televiziji da je pomalo ljubomorna na svoju 11-godišnju ćerku Kaiu Gerber.

- Imaš moju nekadašnju kožu, želim je natrag! Imaš noge kakve sam ja nekad imala, želim ih natrag! Imaš moju kosu, želim je natrag, priznala je Sindi šta ponekad pomisli dok gleda svoju ćerku.

Upitana brine li je starenje, još zanosna Sindi je ovo rekla:

- Ja sam normalna žena. Imam dobrih i loših dana i nije baš zabavno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kaže jedna od najpopularnijih manekenki '80-ih i '90-ih. Dodala je i da joj je porodica najveće potpora u danima kada baš i nije zadovoljna svojim telom.

Kaia je već prošle godine pozirala za modnu kuću Versaći, za razliku od majke koja je manekenstvom počela da se bavi sa 16 godina.

Sindi sa bivšim modelom Randeom Gerberom ima dvoje dece, a bila je udata i za Ričarda Gira, prenosi Dejli Mejl.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.