Sin tužio majku zbog dosađivanja telefonom

Izvor: RTS, 10.Apr.2009, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin tužio majku zbog dosađivanja telefonom

Sedamdesettrogodišnjoj Austrijanki iz Klagenfurta sud izrekao novčanu kaznu jer je sina zvala 49 puta dnevno. Majka je na suđenju rekla da je samo želela da priča sa sinom, ništa više.

Jednoj Austrijanki, koja je dve i po godine "bombardovala" sina telefonskim pozivima, sud je izrekao novčanu kaznu zbog proganjanja, izvestili su austrijski mediji.

Majku (73), koja je sina zvala čak 49 puta dnevno, sud u Klagenfurtu kaznio je sa 360 evra, prenela je agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rojters.

Prema pisanju lista "Klajne cajtung", majka je na suđenju rekla da je samo želela da priča sa sinom, sa kojim, kao ni sa ćerkom, ne može da razgovara, kao i da nikada nije videla unuka koji sada ima 15 godina.

Tužbu je podneo sin, a sud nije saopštio njihova imena, navela je britanska agencija.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.