Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jul.2019, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin priveden zbog sumnje da je ubio oca, novopazarskog privrednika Nedžiba Kačara

Policija u Novom Pazaru privela je večeras D.K. zbog sumnje da je u noći između nedelje i ponedeljka ubio privrednika Nedžiba Kačara (60), nezvanično saznaje radio Sto plus.

Prema nepotvrđenim informacijama, D.K. je stariji sin Kačara.

On će uskoro biti saslušan, a prema saznanjima Radija, biće i poligrafski testiran, nakon čega će biti poznato da li će mu biti određen pritvor.

Beživotno telo Kačara pronađeno je ispred porodične kuće u Radničkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ulici, u novopazarskom naselju Rasadnik.

Pretpostavlja se da su mu rane nanete u stanu, a da je izdahnuo u dvorištu objekta, pokušavajući da potraži pomoć.

Obdukcija je pokazala da je Kačar imao nekoliko uboda po telu, a da su smrtonosni bili oni u vrat.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sin priveden zbog sumnje da je ubio oca

Izvor: B92, 24.Jul.2019

Policija u Novom Pazaru privela je večeras D.K. zbog sumnje da je u noći između nedelje i ponedeljka ubio privrednika N.K., nezvanično saznaje radio Sto plus...Prema nepotvrđenim informacijama, D.K. je stariji sin N.K...On će uskoro biti saslušan, a prema saznanjima Radija, biće i poligrafski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.