Sin Dragoslava Kosmajca uhapšen u Crnoj Gori

Izvor: RTS, 24.Jun.2014, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Dragoslava Kosmajca uhapšen u Crnoj Gori

Policija u Herceg Novom je uhapsila L. K. (24) iz Beograda, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru - ometanje službenog lica u vršenju službene radnje, prenose "Vijesti". Mediji spekulišu da je reč o sinu Dragoslava Kosmajca.

"Policija je L. K. potom, uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, sprovela Područnom organu za prekršaje u Herceg Novom, koji ga je osudio na kaznu zatvora u trajanju od deset dana, nakon čega je L. K. sproveden u Zavod za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izvršenje krivičnih sankcija u Podgorici radi izdržavanja navedene kazne zatvora", kaže se u saopštenju crnogorske policije.

Beogradski mediji preneli su da je saobraćajna policija zaustavljala automobil u kome su se nalazili Dragoslav Kosmajac i njegov sin koji je upravljao vozilom, ali da se on oglušio na poziv policije.

Dragoslav Kosmajac je, u noći između petka i subote, ušao u Crnu Goru, a Interpol Beograda nije do danas kolegama iz Podgorice dostavio međunarodnu poternicu za njim.

"On je, u noći između 20. i 21. juna, koristeći ličnu kartu izdatu od strane Slovačke Republike, ušao u Crnu Goru na graničnom prelazu između Srbije i Crne Gore, Jabuka–Ranče", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi, nadležni organi Srbije nisu se do danas tim povodom zvanično obraćali Upravi policije Crne Gore.

"Interpol Beograda, kao ni kancelarije Interpola drugih zemalja, nisu Interpolu u Podgorici do danas dostavili međunarodnu poternicu za D. K.", dodaje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.