Simpsonovi ipak nastavljaju karijeru

Izvor: Blic, 08.Okt.2011, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simpsonovi ipak nastavljaju karijeru

Dogovor o nastavnu prikazivanja kultne animirane serije postignut je sinoć,. Popularrni likovi zadržaće se na malim ekranima još najmanje dve sezone.

Simpsonovi će se ipak prikazivati još najmanje dve sezone. Dogovor o tome je postignut sinoć, iako je bilo najavljeno da će aktuelna 23. sezona legendarne animirane serije ujedno biti i zadnja.

Televizija Fox nije dala nikakve detalje o tome kako je dogovor postignut, ali Homer, Mardž, Bart, Lisa i ostali likovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << definitivno će se još neko vrijeme zadržati na malim ekranima, a sledeće godine, 19. februara, emitovaće se jubilarna, 500. epizoda.

"Simpsonovi" su bili prva Foxova emisija koja je dospela među top 30 najgledanijih u SAD- u te je ubrzo postala svetski fenomen. Počela je da se emituje 1989. godine te je do danas, sa 22 sezone, najdugotrajnija televizijska serija koja ide u prime-time terminu. Do sada je prikazano 488 epizoda, a kultni likovi Homer, Bart, Lisa, Mardž i Megi postali su prepoznatljivi u celom svetu.

Serija je osvojila desetine nagrada uključujući 27 "Emmy" - ja i 27 "Annie Awards". Časopis "Time" proglasio ih je najboljom televizijskom serijom 20. veka a porodica Simpson dobila je početkom 2000. godine svoju zvezdu na holivudskoj "Stazi slavnih".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.